Αποθέωση , διπλό Sold Out και πολλές διάσημες παρουσίες στις Ικέτιδες στην Επίδαυρο.

Ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου με τις «Ικέτιδες» του Αισχύλου χαρίζοντάς μας αξέχαστες στιγμές , παράσταση με την οποία έπεσε -με διπλό  sold out- η αυλαία των εφετινών Επιδαύριων.

Οι Λένα Παπαληγούρα και Λουκία Μιχαλοπούλου μαζί με τους Γιάννη Τσορτέκη και Άκη Σακελλαρίου κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους μιας παράστασης που σηματοδοτείται από την επιστροφή της κορυφαίας Ελληνίδας τραγωδού Λυδίας Κονιόρδου στην σκηνή της Επιδαύρου.

Η παράσταση, πραγματοποιήθηκε από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν σε συνεργασία με το Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Μαζί τους και η Μαρίνα Σάττι που συμμετείχε μόνο στις παραστάσεις της Επιδαύρου, εμφανιζόμενη ως σολίστ και μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα Chóres, που ενσωματώθηκε στον πενηνταμελή Χορό.

Στην είσοδό του, φανερά ικανοποιημένη, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Κατερίνα Ευαγγελάτου, επιβεβαίωνε το προφανές. «Δεν έχουμε ακόμη αναλυτικά νούμερα. Αλλά ήταν μια εξαιρετική χρονιά με σημαντικές πληρότητες».

Πολλές ήταν και πάλη η επώνυμες παρουσίες μεταξύ άλλων ο Χάρης Δούκας και ο Παύλος Χρηστίδης που παρακολούθησαν μαζί την Παρασκευή το βράδυ την πολυσυζητημένη παράσταση , η Υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως , η Άννα Νταλάρα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος , ο Χάρης Ρώμας , η Αντιγόνη Κουλουκάκου , ο Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί άλλοι.