Μάρκος Σεφερλής: «Θα ήθελα να παίξω στην Επίδαυρο, μόνο και μόνο για να νιώσω αυτή την εμπειρία».

seferlis_0

«Έκανα και φέτος πρόταση για την Επίδαυρο και δεν εγκρίθηκε, γενικά δεν είμαι στις επιλογές της επιτροπής», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο δημοφιλής κωμικός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Επίδαυρο.

Το να παίξετε στην Επίδαυρο είναι ένας στόχος για εσάς;

Θα ήθελα να παίξω στην Επίδαυρο, μόνο και μόνο για να νιώσω αυτή την εμπειρία. Όχι ότι αν δεν γίνει αυτό, θα πάθω κάτι. Δεν σημαίνει ότι όποιος δεν πήγε στην Επίδαυρο, δεν καταξιώθηκε ως ηθοποιός. Είναι ωραίο να ζήσεις αυτή την εμπειρία, αλλά εντάξει.

Έκανα πρόταση και φέτος, αλλά δεν εγκρίθηκε, γιατί δεν θα πάει καμία κωμωδία του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο. Γενικά πάντως δεν είμαι στις επιλογές της επιτροπής, δεν είναι κακό αυτό. Αυτοί ξέρουν τα κριτήρια, αυτοί επιλέγουν, οπότε πάμε παρακάτω.

Δεν έτυχε να έρθει κάποιος και να σας πει ότι αυτό που είπατε τον ενόχλησε;

Ποτέ. Όλες οι ομάδες που σατιρίζω, όπως κάνουμε όλοι οι ηθοποιοί, είναι από κάτω και γελάνε.

EpidavrosNews