Δημιουργική Συνεργασία Επιδαύρου: Ύβρεις και νταηλίκια από τον κ.Χρόνη

Με ιδιαίτερη αγανάκτηση αλλά και έχοντας πλήρη συνείδηση των καθηκόντων μας ως αντιπολίτευση, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τον απαράδεκτο τρόπο του δημάρχου Χρόνη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στις 27/08/2024. 

Για μία ακόμη φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Χρόνης, ξεπέρασε κάθε όριο ευπρέπειας και τάξης. 

Ειρωνικός και προσβλητικός απέναντι στην αντιπολίτευση, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και προσβάλλοντας κατ’ ουσία τον εαυτό του αλλά και το θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί, διέγραψε με την συμπεριφορά του κάθε κανόνα, που είναι απαραίτητος, για την πρέπουσα και εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου. 

Έχοντας στην κυριολεξία ” καβαλήσει το καλάμι της εξουσίας”, χρησιμοποιεί, με απαράδεκτο τρόπο, τακτικισμούς με τους οποίους προσπαθεί να απαντήσει σε ερωτήματα της αντιπολιτευσης, είτε “φωνάζοντας” με ιδιαίτερα υψωμένο τον τόνο της φωνής του, είτε με προσβολές εναντίον των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, εμπλέκοντας μάλιστα, πολλές φορές, ακομα και τις οικογένειες αυτών με εντελώς ατυχή παραδείγματα.

 Η αλαζονική και ανάρμοστη συμπεριφορά, η αμετροέπεια και η έλλειψη σεμνότητας του δημάρχου Χρόνη, σύμφωνα με την άποψή μας, προσβάλλουν και αμαυρώνουν ουσιαστικά τις ψήφους που πήρε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Αυτής της λογικής οι συμπεριφορές μας παραπέμπουν σε πρακτικές οι οποίες δεν τιμούν ούτε τον τόπο μας, ούτε τον ίδιο τον δήμαρχο.

 Εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές που προσβάλλουν το ήθος, την εντιμότητα και την αξιοπρέπειά μας. 

Επιφυλασσόμενοι για το μέλλον…δείτε στο παρακάτω video, την αυτοδιοικητικη, πολιτική και πολιτειακή (υπο) κουλτούρα του δημάρχου Χρόνη.

Δημιουργική Συνεργασία Επιδαύρου