Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Αγίας Τριάδας Λυγουριού.

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν χθες το βράδυ οι πολυήμερες εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Αγίας Τριάδας Λυγουριού. Οι χορευτικοί Σύλλογοι του χωριού μας, ο Χορευτικός Σύλλογος Αργολίδας του Δήμου Επιδαύρου, μαζί με τον Λαογραφικό και Χορευτικό Σύλλογο “Οι Φίλοι της Παράδοσης” έκαναν την έδωσαν το έναυσμα στις εκδηλώσεις του χωριού μας, παρουσιάζοντας μας ένα άρτιο αποτέλεσμα.

To Σάββατο 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η 20η Χορωδιακή Συνάντηση με την Δημοτική Χορωδία του Δήμου Επιδαύρου και τις προσκεκλημένες χορωδίες την Χορωδία Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης και την Μικτή Χορωδία Δήμου Αλμυρού Μαγνησίας.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου το χωριό μας έχει την ευλογία να υποδεχθεί το Ιερό Λείψανο του Εν Αγίοις Πατρός Νεκταρίου Πενταπόλεως στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας και θα ακολουθήσει Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά θείου Κηρύγματος και αρτοκλασίας.

Μετά το πέρας του Μέγα Πανηγυρικού Εσπερινού, σας περιμένουμε όλους στο Πανηγύρι που διοργανώνει ο Σύλλογος μας, στο Δημοτικό Σχολείο Λυγουριού, για να γλεντήσουμε και να χορέψουμε μέχρι το πρωί με εξαιρετική ορχήστρα, με μπύρα δροσερή, γουρνοπούλα νόστιμη και πολύ κέφι!

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο «Ο έρωτας δεν είναι λάθος», μια ποιητική δημιουργία του πατριώτη μας Κώστα Γκάτζιου σε μελοποίηση του Σπύρου Αρσένη.

Τέλος, την Τρίτη 25 Ιουνίου Ο Σεβασμιότατος ποιμενάρχης μας κ. Νεκτάριος θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Να τον ρωτάς τον ουρανό…! Άγιος Νεκτάριος».

Όλοι μαζί να δώσουμε το παρών στις εκδηλώσεις του χωριού μας!

Χρόνια Πολλά!!!

‘Ο Καββαδίας’ Σύλλογος Λυγουριού